Wat is nou precies die ‘Kampeerbeleving’? Hier leggen we uit…

Kampvuur

Kampvuurtje

Een kampvuurtje hoort bij vakantie en vakantie hoort bij een kampvuurtje vinden wij. Op de Dijksehoeve brandt altijd wel ergens een vuurtje: voor de gezelligheid, voor de warmte, om op te koken of om marshmallows te roosteren. Potten en pannen, Dutch Ovens, marshmallow prikkers, popcorn-pan, tosti-ijzer en kampvuur-gereedschap, het ligt allemaal in t Braayhuis klaar om gebruikt te worden. Bij iedere tent is een grillrooster, vuurschaal en BBQ. En is het wat minder goed weer, dan kun je altijd nog ’traditioneel’ op gas koken in t Braayhuis. Smakelijk buiten eten!

Wanneer: Zo vaak mogelijk

Kosten: 1 mand stookhout gratis bij je reservering

Houtgestookte Hottub

Neem een houtblok uit de mand en stook het vuurtje aan. Controleer af en toe eens de temperatuur en als deze de 38 graden heeft bereikt, kan het genieten beginnen!

Wil je eens écht ontspannen tijdens je verblijf op de Dijksehoeve? Boek dan onze houtgestookte hottub en geniet met een heerlijk glas wijn van het uitzicht van de Brabantse polder of van een mooie maan met flonkerende sterren. Onze hottub biedt voldoende privacy waardoor je (samen) even heerlijk kunt ontspannen.

 • Wanneer: 3 tijdsblokken per dag
 • Kosten: € 55,00 (incl. 4 uur gebruik, fles wijn, gebruik badjas en slippers)
hottub
Eten wat de pot schaft

Eten wat de pot schaft

Elke vrijdag gaat Oma (met hulp van Opa) aan de slag in de keuken om weer een heerlijk potje op tafel te zetten. Lekker makkelijk als je net bent gearriveerd op de camping en ook erg leuk om elkaar aan die lange tafel te leren kennen: Brabantse gezelligheid.

 • Wanneer: Elke vrijdag rond 18.00 uur
 • Kosten: t/m 2 jaar gratis, 3 t/m 12 jaar € 6,50 12+ € 13,00

Pizza Avond

Heb je weleens pizza op uit een houtoven? Deze smaakt echt wel veel lekkerder dan anders. Tijdens de Pizza Avond op de Dijksehoeve mag je zoveel pizza`s eten als je wilt. Eerst zelf beleggen met lekkere dingen en dan schuift onze pizzabakker (Geert) ze voor je in de houtoven, een paar minuutjes wachten en smikkelen maar…

 • Wanneer: Regelmatig in de vakanties
 • Kosten: t/m 2 jaar gratis, 3 t/m 16 jaar € 1,10 per levensjaar en 16+ € 15,00

BBQ Beleving

‘Onze’ pitmaster neemt je gedurende 3 uur mee in de smakelijke wereld van BBQ verdeeld over 6 heerlijke gangen. Het is elke keer weer een verrassing welk (streek)product er nu weer aan bod komt, maar een ding is zeker: deze watertandende beleving wil je niet missen.

 • Wanneer: Regelmatig na inventarisatie en bij voldoende animo
 • Kosten: t/m 2 jaar gratis, 3 t/m 16 jaar € 1,10 per levensjaar en 16+ € 30,00

Bierproeverij

‘Onze’ huisbrouwer Stefan verteld heel graag en heel smakelijk over alle bieren die in de Dijksehoeve koelkast staan. Luisteren, proeven, vragen stellen en nog wat proeven. Een heerlijke avond bij het kampvuur praten over bier en ervan proeven…wat wil je nog meer?

Wanneer: Regelmatig na inventarisatie en bij voldoende animo.

Kosten: € 10,- per persoon

Eitjes rapen

Als dank voor jullie etensresten doen onze kippen hun stinkende best om elke dag een eitje te maken. Het is soms een heuse wedstrijd wie er weer een eitje te pakken heeft.

 • Wanneer: 1 ei per kip per dag
 • Kosten: Gratis, als dank voor je etensresten

Diertjes knuffelen

Op de Dijksehoeve lopen verschillende dieren die maar wat graag geknuffeld of verzorgd willen worden. Zo hebben we konijntjes, schaapjes, poesjes en kippen.

 • Wanneer: Zo vaak je wilt
 • Kosten: Gratis
Knijntjes